Waterrijck Sneekermeer 2022
Vrij uitzicht aan het Sneekermeer
Nieuwste Houseboat
Waterrijck Housboats
MarinHome 84 Gielissen Shipyard
Ligplaatsen te koop in vernieuwde haven
Appartementen en Penthouse Waterrijck
Waterrijck Houseboat type VaarAppartement
Landelijk uitzicht Sneekermeer
Genieten in hartje Friesland

Waterrijck Sneekermeer

Fraaie appartementen, een Beachclub en unieke Houseboten op de bekendste plek in hartje Friesland, het Sneekermeer!


Waterrijck Sneekermeer ligt in Offingawier, een unieke locatie aan het Sneekermeer, in het hart van Friesland’s watersportgebied en biedt eindeloze mogelijkheden voor de watersporter. Op slechts 5 kilometer afstand van Waterrijck Sneekermeer ligt de prachtige stad Sneek (na een onderzoek door de BBC, uitgeroepen tot derde watersportstad van de wereld).

Maar ook de karakteristieke stadjes Workum, Hindelopen, Sloten en Balk bevinden zich in de directe omgeving. Recreëren op Waterrijck Sneekermeer betekent kiezen voor alles wat Friesland zo bijzonder maakt, inclusief de vele natuurgebieden en de uitgebreide fiets- en wandelpaden door het Friese landschap.

De jachthaven van Waterrijck Sneekermeer is door zijn ligging en faciliteiten één van de mooiste jachthavens van Friesland. De haven biedt alle faciliteiten die je van een moderne haven mag verwachten.


Ontdek...
al het moois wat Friesland te
bieden heeft.

State of the Art jachthaven

De jachthaven van Waterrijck Sneekermeer is door zijn ligging en faciliteiten één van de mooiste jachthavens van Friesland.

De geheel vernieuwde haven biedt, naast schitterende ligplaatsen voor Houseboten, alle faciliteiten die je van een moderne haven mag verwachten.

De steigers zijn opgebouwd uit betonplaten met een luxe dek van kunststof planken. In het gehele gebied is ledverlichting aangebracht, er is een fietsenstalling, douchegelegenheid en een bemande receptie gedurende het seizoen. De luxe golfbreker, een wandelpromenade van 3 meter breed, completeert het beeld.

Sneek: een bruisende watersportstad

Sneek ligt centraal in het Friese merengebied en is beroemd om zijn Sneekweek, Europa’s grootste zeilevenement op binnenwater.

Maar behalve het Sneekermeer, de Sneekweek en watersport in het algemeen heeft de stad Sneek u nog veel meer te bieden. In Sneek staan veel prachtige monumenten en kunt u nog volop genieten van oude stadsgezichten en diverse musea.

De stad is rijk aan gezellige terrassen, cafés, goede restaurants en activiteiten zoals de Springkussenelfstedentocht, Kleintje Sneekweek Stappersavond, Sneeker Dweildag, Lekker Sneek, Swinging Sneek, toeristische braderieën etc.

Beachclub Sneek
Interieurimpressie restaurant
Interieurimpressie restaurant

Faciliteiten, restaurant, luxe en comfort

Zeilen, surfen of sloepvaren op het Sneekermeer? Geniet samen van alle mogelijkheden die het Sneekermeer en de overige Friese meren u bieden.

Wilt u dat uw kinderen leren zeilen? Er zijn meer dan voldoende zeilscholen in de buurt. Waterskiën en wakeboarden kan bij de Waterskibaan Sneek, gelegen op een steenworp afstand van Waterrijck Sneekermeer.

Bijna niets is leuker dan het jaarlijkse Skûtsjesilen op het Sneekermeer volgen vanaf uw eigen terras of gewoon lekker genieten van de watersportactiviteiten die zich voor uw neus afspelen. Waterrijck Sneekermeer biedt u ook alle gelegenheid om uw boot in de Jachthaven te leggen als u dat wenst.

Beachclub Sneek

Het restaurant aan de haven is geheel vernieuwd. Beachclub Sneek heeft een modern terras en een sfeervol interieur. Hier kunt u tot in de late avond kunt genieten van het prachtige uitzicht over het meer. Lunch of diner? Het restaurant biedt een uitgebreide kaart in een sfeervolle ambiance.


Geniet samen...
op een ontspannen afstand!
bij Waterrijck Sneekermeer