Verhuur

Op Waterrijck Sneekermeer zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is uiteraard ook mogelijk. Op deze manier heeft u het gemak van een eigen accommodatie en ontvangt u huuropbrengsten in de perioden wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Wanneer u een appartement of Houseboat wilt verhuren, sluit u een verhuurovereenkomst met Leisure Services B.V. af en een beheerovereenkomst met Waterrijck Parkbeheer B.V. De verhuur wordt vervolgens volledig in eigen beheer georganiseerd in samenwerking met gerenommeerde verhuurorganisaties. Conform deze overeenkomsten verzorgen Leisure Services B.V. en Waterrijck Parkbeheer B.V. de volgende werkzaamheden:

  • Het verrichten van promotionele activiteiten;
  • Het sluiten van huurovereenkomsten met de gasten;
  • De administratie van de huurovereenkomsten met de gasten;
  • De inning van de huur en de bijkomende kosten;
  • De periodieke afrekening van de netto huuropbrengst;
  • Het verzorgen van de aankomst en het vertrek van de gast;
  • Het regelen van de schoonmaak;
  • ​Het trachten te verhalen van schade waarvoor de gast verantwoordelijk is op waarborgsom.

Optie 1: Uitsluitend verhuur zonder eigen gebruik
Met deze optie sluit u een verhuurovereenkomst met een variabele opbrengst waarbij Leisure Services B.V. het volledige jaar de beschikking heeft over de accommodatie om deze te verhuren. Eigen gebruik is daarmee uitgesloten, maar zal op basis van de maximale beschikbaarheid de hoogste verhuuromzet kunnen genereren.

Optie 2: Verhuur met eigen gebruik
Verhuurovereenkomst met een variabele huuropbrengst. Hierbij kunt u aangeven welke perioden u zelf gebruik wenst te maken van uw accommodatie en deze afblokken. Een eigenaar heeft recht op maximaal 90 dagen eigen gebruik. Vraag naar de voorwaarden voor de specificaties van de perioden eigen gebruik.

Tenslotte
Bij verhuur verstrekt de Vakantiemakelaar u op verzoek een volledig overzicht van de vaste en variabele kosten, een overzicht van de aangesloten verhuurorganisaties en de te behalen rendementen op uw investering in de vorm van een volledige verhuurbrochure.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de diverse verhuurmogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Vakantiemakelaar. Bel 088 184 55 55 of stuur een e-mail naar sales@vakantiemakelaar.nlsales@vakantiemakelaar.nl

Op Waterrijck Sneekermeer zijn er uitstekende mogelijkheden voor de verhuur van uw appartement of houseboat