Vrij uitzicht aan het Sneekermeer
Waterrijck Housboats
Dakterras Waterrijck Houseboat
Waterrijck Houseboat type VaarAppartement
Beachclub Sneek
Waterrijck Houseboat op het Sneekermeer
Ligplaatsen te koop in vernieuwde haven
Appartementen en Penthouse Waterrijck

Recreëren in de mooiste haven van Friesland 

De Friese meren, watersport en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En vooral het Sneekermeer is een bijzonder populair watersportgebied bij watersporters.

Gelegen aan dit unieke watersportgebied is onder de naam Waterrijck Sneekermeer een fantastisch nieuw havengebied ontwikkeld.

In de nieuwe haven is plaats voor 29 houseboten met verschillende luxe ligplaatsen, waarbij sommigen zelfs met tuin! De Waterrijck Huisboten nodigen uit voor een prachtige ontdekkingsreis op het Sneekermeer met alle luxe bij de hand.

VaarAppartement

De markante appartementengebouwen en het restaurant bij de jachthaven hebben een ware metamorfose ondergaan. Beachclub Sneek is nu al toonaangevend te noemen. Strak wit gestucte gevels met aluminium glaspuien in combinatie met de royale terrassen creëren een extra luxe uitstraling op deze toplocatie! 

Uw duurzame 4-, 6-, 8-persoons appartement of penthouse met uitzicht over het Sneekermeer is natuurlijk echt compleet met een ligplaats voor uw boot. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wolkom yn Fryslân!

Waterrijck Houseboats

Wie woont op het water wil de vrijheid, de haven en het water ervaren: de voorbij varende schepen, de rietkragen, de horizon en de zonsondergang. Een nachtje overnachten op het Sneekermeer? U start eenvoudig de motor van uw Huisboot en vaart direct het Sneekermeer op. Een vaarbewijs is niet nodig voor dit type boot, bon voyage!


Bekijk houseboats

Appartementen en penthouse

De markante gebouwen kleuren de skyline van het Sneekermeer. Wit gestuct met kunststof/aluminium kozijnen in een warme grijze tint. Uw appartement is energiezuinig en geeft u vele jaren onbezorgd vakantieplezier. Een duurzame belegging op een unieke plek!


Bekijk appartementen en penthouse

Waterrijck Sneekermeer

Waterrijck Sneekermeer ligt in Offingawier, op een unieke locatie aan het Sneekermeer, in het hart van Friesland’s watersportgebied en biedt eindeloze mogelijkheden voor de watersporter.


Waterrijck Sneekermeer

 

Interieur

De interieurpakketten ademen de sfeer uit van een sportief leven. Het watersportleven aan het Sneekermeer. Prachtige aardse tinten in een moderne chique setting, stoer en avontuurlijk!


Interieurpakket

 

Verhuur

Waterrijck Sneekermeer biedt uitstekende verhuurmogelijkheden. Zo is het mogelijk om de woningen volledig te verhuren of een combinatie van verhuur en eigen gebruik.


Verhuurmogelijkheden

 

Receëren in de mooiste
jachthaven van Friesland