Appartement & Penthouse aanbod

8-persoons appartement (bgg)
Tjalk
8 125,0 m² 4 Tuinterras 32 m² € 357.000,- Bekijk woning
8-persoons appartement (verd.)
Tjalk
8 119,0 m² 4 Dakterras 50 m² € 369.000,- Bekijk woning
Penthouse
Swan
n.t.b. 170,0 m² n.t.b. Terras 112 m² € 699.500,- Bekijk woning

Interieurimpressies

Interieurimpressie type Pampus
Interieurimpressie type Valk
Interieurimpressie penthouse type Swan
Interieurimpressie penthouse type Swan

Penthouse en appartementen

De markante gebouwen kleuren de skyline van het Sneekermeer. Wit gestuct met kunststof/aluminium kozijnen in een warme grijze tint.

De appartementen en penthouses zijn duurzaam en klaar voor de toekomst! HR+++ glas en een uitstekende isolatie van gevels, vloeren, kozijnen en dak. Uw appartement is energiezuinig en geeft u vele jaren onbezorgd vakantieplezier. Een duurzame belegging op een unieke plek!

De woningen variëren van 56 m2 voor de 4-persoons appartementen tot 125 m2 voor de 8-persoons appartementen en beschikken over zeer royale buitenruimtes. Een fraai terras met tuin op de begane grond bij de 6-persoons appartementen type Pampus en 8- persoons type Tjalk begane grond of luxe terrassen op de verdiepingen bij de 4- en 8-persoonsappartementen type Valk en Tjalk. De enige penthouse type Swan van bijna 170 mbeschikt aan beide zijden over een uniek terras van totaal 100 m2 met uitzicht over de gehele omgeving en de jachten en boten op het Sneekermeer.

Alle eigenaren van de appartementen en de penthouse hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats bij de jachthaven. U kunt bij uw appartement of penthouse ook een eigen ligplaats in de haven aanschaffen. Informeert u hierna bij de makelaar.De kunststof/aluminium glaspuien
zorgen ervoor dat u niets mist
van het fantastische uitzicht…