Appartement & Penthouse aanbod

8-persoons appartement (bgg)
Tjalk
8 125,0 m² 4 Tuinterras 32 m² € 420.000,- Bekijk woning
8-persoons appartement (verd.)
Tjalk
8 119,0 m² 4 Dakterras 50 m² € 410.000,- Bekijk woning
Penthouse
Swan
n.t.b. 170,0 m² n.t.b. Terras 112 m² € 575.000,- Bekijk woning

Interieurimpressies

Interieurimpressie type Pampus
Interieurimpressie type Valk
Interieurimpressie penthouse type Swan
Interieurimpressie penthouse type Swan

Penthouse en appartementen

De markante gebouwen kleuren de skyline van het Sneekermeer. 

De appartementen en penthouses zijn duurzaam en klaar voor de toekomst! HR+++ glas en een uitstekende isolatie van gevels, vloeren, kozijnen en dak. Uw appartement is energiezuinig en geeft u vele jaren onbezorgd vakantieplezier. Een duurzame belegging op een unieke plek!

De 8-persoons appartementen beschikken over zeer royale buitenruimtes. Een fraai terras met tuin op de begane grond bij de 8- persoons type Tjalk begane grond (125 m2) of luxe terrassen bij 8-persoonsappartementen Tjalk (119 m2) op de verdiepingen. Het enige penthouse type Swan van bijna 170 mbeschikt aan beide zijden over een uniek terras van totaal 100 m2 met uitzicht over de gehele omgeving en de jachten en boten op het Sneekermeer.

Alle eigenaren van de appartementen en het penthouse hebben de mogelijkheid tot een privé parkeerplaats bij de jachthaven achter een slagboom. U kunt bij uw appartement of penthouse ook een eigen ligplaats in de haven aanschaffen. Informeert u hiernaar bij de makelaar.

Op de plattegrond van de jachthaven bevinden de 8-persoonsappartementen zich in
gebouw 1, het penthouse bevindt zich in het gele gebouw, boven het restaurant. De overige gebouwen zijn al eerder ontwikkeld en al verkocht. 

De kunststof/aluminium glaspuien
zorgen ervoor dat u niets mist
van het fantastische uitzicht…