Ons aanbod

Waterrijck Housboats
Waterrijck Houseboat type VaarAppartement
Dakterras Waterrijck Houseboat
Waterrijck Houseboat type MarineHome
Appartementen en Penthouse Waterrijck
Genieten in hartje Friesland
Beachclub Sneek

Waterrijck Houseboats

Exclusieve Houseboats, de nieuwe standaard in luxe recreëren op het water.

De duurzame Waterrijck Houseboats beschikken over opvallend veel binnenruimte. Voor alle types geldt dat ze kunnen varen en bijzonder hoogwaardig zijn afgewerkt, zowel aan de binnen- als de buitenzijde. Dat zorgt voor een zorgeloos gebruik en lage onderhoudskosten. Daarmee zijn deze Huisboten écht de ideale basis voor recreatie op het water.Wie woont op het water wil de vrijheid, de haven en het water ervaren: de voorbij varende schepen, de rietkragen, de horizon en de zonsondergang. De Huisboot biedt u dan ook een woonkamer met haast louter glas en daarvoor een comfortabel zonnedek. Op het dak van de Huisboot kan eveneens een zonneterras gerealiseerd worden.

Een nachtje overblijven op het Sneekermeer? Dit kan! Het verblijfspakket is zelfs toereikend voor een verblijf van meerder dagen. U start eenvoudig de motor van uw Huisboot en vaart direct het Sneekermeer op. Een vaarbewijs is niet nodig voor dit type boot, bon voyage!

NU OOK OCCASION HUISBOOT PER DIRECT BESCHIKBAAR


BEKIJK ONS AANBOD

 


WATERRIJCK HOUSEBOATS

Interesse in andere modellen of andere merken Huisboten?

Ons Huisboot team helpt u graag!
Vul vrijblijvend het Waterrijck formulier in.
 

Interieur Houseboat

Interieur Houseboat

Interieurpakketten

De interieurpakketten ademen de sfeer uit van een sportief leven. Het watersportleven aan het Sneekermeer. Prachtige aardse tinten in een moderne chique setting, stoer en avontuurlijk!

Hier wordt je blij en geniet je van het leven. Het waterrijke leven aan het Sneekermeer ….met plezier, tijd en aandacht voor elkaar. Genieten van de ondergaande zon, de barbecue op het terras en een luxe appartement of penthouse die je omarmd en zorgt dat je je thuis voelt. 

Het sanitair, de keukens en het meubilair zijn van een hoogwaardige kwaliteit in een moderne, eigentijdse stijl. De pakketten zijn zeer compleet inclusief apparatuur en servies, uw woning is desgewenst klaar voor een succesvolle verhuur.

Plattegrond Waterrijck

Appartementen en Penthouse

De markante gebouwen kleuren de skyline. Wit gestuct met kunststof/aluminium kozijnen in een warme grijze tint.

De appartementen en penthouses zijn duurzaam en klaar voor de toekomst!

HR+++ glas en een uitstekende isolatie van gevels, vloeren, kozijnen en dak. Uw appartement is energiezuinig en geeft u vele jaren onbezorgd vakantieplezier. Een duurzame belegging op een unieke plek!

De woningen variëren van 56 m2 voor de 4-persoons appartementen tot 125 m2 voor de 8-persoons appartementen en beschikken over zeer royale buitenruimtes. Een fraai terras met tuin op de begane grond bij de 6-persoons appartementen type Pampus en 8- persoons type Tjalk begane grond of luxe terrassen op de verdiepingen bij de 4- en 8-persoonsappartementen type Valk en Tjalk.De enige penthouse type Swan van bijna 170 mbeschikt aan beide zijden over een uniek terras van totaal 100 m2 met uitzicht over de gehele omgeving en de jachten en boten op het Sneekermeer.

Alle eigenaren van de appartementen en de penthouse hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats bij de jachthaven. U kunt bij uw appartement of penthouse ook een eigen ligplaats in de haven aanschaffen.

Informeert u bij onze makelaar.


BEKIJK HIER ONS AANBOD